Magazin online: 0728263809

Program Luni-Vineri  08:30 - 16:30

 

 

 

Aveți întrebări? Contactați-ne! 0728263809

Condiții de cumpărare si retur

Termeni și condiții
Politica de confidentialitate
Condiții de cumpărare
Termeni și condiții
Conditii si preturi de livrare

Livrarea este gratuită daca valoarea comenzii depaseste 300 lei, TVA inclus.

Conditii de livrare gratuita:

 • valoarea bruta a produselor comandate trebuie sa depaseasca 300 lei
 • nu se aplica transportul gratuit daca un produs se afla deja la promotie, sau beneficiati deja de o reducere, sau coletul depaseste 25 kg
 • livrarea este gratuita, numai in cazul in care adresa de livrare este pe teritoriul Romaniei


In cazul in care nu beneficiati de transport gratuit costurile sunt urmatoarele

GreutatePret livrare

0-5 Kg 18 lei
5-10 Kg 20 lei
10-25 Kg 24 lei
peste  25 kg Cereti o oferta de pret

Articolele cumpărate online de pe pagina web al firmei E-Service & Components SRL se livrează clienţilor prin serviciul de curierat Cargus

Prin serviciul de curierat Cargus, ne straduim sa oferim clientilor si partenerilor nostri servicii de coletarie ireprosabile: calitate la preturi excelente, timp de tranzit scurt si manipulare fiabila, simplitate din punctul de vedere al utilizatorului, suport IT modern si flexibil, solutii unice.

Colet Business

Transport de colet rapid si eficient din usa în usa. În toate localitatile din România coletele sunt livrate în a doua zi lucratoare de la preluare, în timpul progamului de lucru (orele 9-17). În cazul în care clientul nu este gasit la adresa de livrare, serviciul Cargus asigura gratuit si o a doua livrare.

Va multumim si va dorim cumparaturi placute pe siteul nostru.

Plata online prin card bancar

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheazadatele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizatacatre banca procesatoare.

In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele gamecenter.

Politica de confidentialitate
GDPR
 1. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale E-Service & Components Srl, cu sediul în Bucuresti, Strada Branduselor nr. 3A, Romania, în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.gamecenter.ro. („Site-ul”)

 1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

II.1. Dacă sunteți client al Site-ului, E-Service & Components Srl va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră în cadrul E-Service & Components Srl, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.

Dacă pentru a vă crea cont de utilizator pe Site, utilizați contul dumneavoastră de Facebook sau Google, E-Service & Components Srl va prelucra următoarele date publice de profil afişate de aplicaţiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont. În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de E-Service & Components Srl, iar contul creat va fi șters automat.

II.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, E-Service & Components Srl va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul creării contului, sau ulterior creării contului, la secțiunea Informațiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale. În plus, puteți să vă dezabonați prin accesarea secțiunii Informațiile contului meu.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 1. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, E-Service & Components Srl va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

 1. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, E-Service & Components Srl poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină E-Service & Components Srl în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 • pentru administrarea Site-ului;
 • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către E-Service & Components Srl prin intermediul Site-ului;
 • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
 • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
 • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.
 1. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către E-Service & Components Srl pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

VII. Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

 • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către E-Service & Components Srl, conform celor descrise în prezentul document;
 • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea E-Service & Components Srl cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
 • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către E-Service & Components Srl a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
 • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:
  • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
  • în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
  • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
  • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
  • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.
 • Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, E-Service & Components Srl să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;
 • dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :
  • persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
  • prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
  • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
  • persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
 • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către E-Service & Components Srl către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
 • dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;
  • în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al E-Service & Components Srl sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care E-Service & Components Srl poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;
  • în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
 • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.
Condiții de cumpărare
Conditii de retur
Conditii de retur

Cu toate ca ne dorim sa va aducem o bucurie prin intermediul gadgeturilor, poate uneori veti fi nevoiti sa le returnati.
Produsele comandate pot fi returnate la punctul de lucru din Targu Mures str. Budiului nr. 68, in urmatoarele conditii:

* nu coincid cu specificatiile de pe site; in acest caz, ne facem raspunzatori de costurile de transport si inlocuirea produsului respectiv;
* se dovedeste a fi nefunctional la primire;
* coletul este desfacut sau deteriorat;
* v-a fost livrat alt produs decat cel dorit;
* renuntati la cumparare*

*conform ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la
primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"

Produsul trebuie returnat in maxim 14 zile lucratoare, in aceeasi stare in care a fost livrat, si anume in ambalajul original cu toate accesoriile intacte si impreuna cu
documentele atasate. Costurile livrarii vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va realiza in cel mult 30 de zile din ziua returnarii la sediu a
acestuia. De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produsului fara cheltuielile initiale de livrare.

In cazul in care produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, E-Service & Components SRL isi rezerva dreptul de a retine o parte din suma ce
urmeaza a fi returnata in scopul de a readuce produsul in starea initiala (daca este posibil), sau pentru a acoperi diferenta rezultata din vanzarea produsului respectiv ca
second-hand. Daca produsul nu mai poate fi vandut sub nici o forma, returul poate fi refuzat. In cazul in care clientul prefera reexpedierea produsului, aceasta se va face
pe cheltuiala sa.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare.

Garantia produselor

Toate produsele livrate de catre noi, beneficieaza de o garantie de 1 an, de la data facturarii. Garantia va fi reprezentata cu copia facturii produselor respective.

Despre gamecenter.ro


Gamecenter.ro este un magazin online operat de catre firma SC E-SERVICE & COMPONENTS SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Branduselor nr. 3A corp 1, parter.

Date fiscale:

CIF: RO2514067

Nr. Reg. Com: J40/2215/2009
NAVIGAŢIE - DESFĂŞURAREA ACHIZIŢIEI
Categoriile de produse le găsiţi pe partea stângă a paginii
Cu ajutorul meniului puteţi selecta categoria de produs dorită
Făcând click pe denumirea categoriei vor apărea listate produsele care aparţin de categoria dată
În listă veţi vedea preţul brut, imaginea, respectiv dacă este la reducere şi preţul la reducere al produsului
Sub imagine veţi vedea imediat, dacă produsul ales se află sau nu pe stoc in momentul respectiv. În cazul în care sub produs apare inscripţia "poate fi comandat",
înseamnă, că puteţi comanda produsul, dar termenul de livrare poate fi de 2 zile sau chiar de 2 saptamani. Dacă doriţi să aflaţi termenul exact de livrare, adresaţi-vă cu
încredere serviciului nostru clienţi prin telefon sau e-mail. Dacă doriţi vă vom suna înapoi, sau vom răspunde prin e-mail chiar în ziua în care ne-aţi căutat (in zilele
lucratoare).
Inscripţia "pe stoc" înseamnă, că există o mare probabilitate (99%) că vom putea livra produsul imediat (care în general este 1-2 zile de lucru, cu excepţia cazului în care
alegeţi transferul în avans ca modalitate de plată, pentru că în acest caz termenul de livrare este între 3-4 zile de lucru, dacă Dvs tranferati în aceeaşi zi întreaga sumă).
Dacă nu ştiţi în ce categorie să căutaţi, încercaţi să introduceţi numele produsului în fereastra de căutare din partea de sus a webshopului, apoi faceţi click pe butonul
"căutare."
În lista de produse făcând click pe numele sau imaginea produsului puteţi ajunge la propria pagina a produsului, unde puteţi viziona detaliile produsului.
Pe pagina produsului, puteţi alege şi cantitatea, înainte de face click pe "coş", astfel puteţi pune mai multe bucăţi în coş din acelaşi produs.
În colţul dreapta sus al webshopului este vizibilă cutia informaţională denumită "coş", aici puteţi vedea ce se află la acest moment în coş, respectiv aici găsiţi şi butonul
"comandă".
Dacă doriţi să vedeţi exact conţinutul coşului, sau aţi dori să îl modificaţi, faceţi click pe textul Coşului mare:
În cazul în care aţi terminat cumpărăturile, faceţi click pe butonul "Continuarea comenzii" sau făcând click pe butonul "Comanda" ajungeţi la pagina unde puteţi alege
modalitatea de livrare.
Tot aici puteţi modifica adresa de livrare, dacă doriţi.
Este important, să daţi adresă de livrare unde puteţi prelua coletul în timpul zilei (9-17), astfel dacă Dvs lucraţi, merită să daţi adresa locului de muncă ca şi adresă de
livrare.
După acestea făcând click pe butonul "Continuare" puteţi alege modalitatea de plată pe următoarea pagină:
ˇ Tranfer bancar în avans: dacă alegeţi această modalitate nu trebuie să plătiţi ramburs, însă termenul de livrare este de obicei 3-4 zile de lucru, din ziua în care aţi
transferat în contul nostru suma finală confirmată de noi.
ˇ Plătesc personal la sediul central : Această opţiune o puteţi alege, dacă aţi ales preluarea personală ca şi modalitate de livrare, deci nu solicitaţi livrare din partea
firmei.
ˇ Plătesc curierului: Alegeţi această opţiune, dacă doriţi să plătiţi curierului la livrare. Acest lucru înseamnă de obicei 1-2 zile de lucru.
Tot pe această pagină puteţi modifica adresa de facturare, în cazul în care doriţi să daţi o altă adresă de facturare, decât cea de livrare.
Făcând click pe butonul "Continuare" veţi ajunge pe pagina "confirmare", aici puteţi viziona toate informaţiile legate de comandă, respectiv puteţi modifica orice:
modalitatea de livrare, modalitatea de plată, adresa de livrare, adresa de plată şi produsele ce pot fi comandate.
În cazul în care consideraţi că totul este în ordine, faceţi click pe butonul: "Comandă".
După ce aţi făcut click pe butonul Comandă, apare textul ce semnalează comanda efectuată cu succes, iar sistemul nostru vă va trimite o confirmare automatică
referitoare la comandă.
În cazul în care nu primiţi nici un e-mail de la noi nici după înregistrare, nici referitor la comandă, este posibil că aţi dat o adresă incorectă, eventual furnizorul de e-mail a
pus e-mailurile primite de la noi în fişierul SPAM (scrisori de aruncat).
În cazul în care nici aşa nu găsiţi confirmarea, solicitaţi ajutorul serviciului nostru clienţi.
Înregistrare

Pentru utilizarea site-ului, pentru vizionarea produselor nu este necesară înregistrarea
În cazul în care doriţi să şi comandaţi în webshopul nostru, în acest caz trebuie să vă înregistraţi.
Dvs decideţi, când vă înregistraţi: Vă puteţi înregistra înainte de a începe cumpărăturile, sau înainte de a încheia cumpărăturile, atunci când faceţi click pe butonul
comandă sistemul vă va trimite în mod automatic pe pagina de înregistrare.
Este foarte important, ca datele Dvs şi cele de contact oferite cu ocazia înregistrării să fie corecte, pentru a vă putea informa despre starea comenzii Dvs.
Imediat după înregistrare veţi primi de la noi un e-mail de confirmare. Dacă nu primiţi această scrisoare, este posibil ca furnizorul Dvs de e-mail a pus e-mailurile primite
de la noi în fişierul SPAM (scrisori de aruncat), sau Dvs din greşeală ,nu aţi introdus corect adresa de e-mail.
Vă rugăm să ne anunţaţi în aceste cazuri, pentru a putea remedia eventuala eroare.
Datele oferite cu ocazia înregistrării nu le vom furniza terţelor persoane sub nici o circumstanţă.
Vă vom trimite newsletter doar dacă Dvs aţi solicitat acest lucru cu ocazia înregistrării.
Newsletter

De obicei trimitem newsletter-uri o dată sau de două ori pe lună, de unde puteţi primi informaţii despre promoţiile actuale şi concursurile cu premii.
Vă puteţi înregistra la orice moment pentru a primi newsletterul nostru, trebuie doar să intraţi cu ajutorul parolei în webshop, apoi accesând punctul Date Personale din
meniu din posibilităţile afişate selectaţi punctul Abonare/Dezabonare la newsletter din meniu.