Filtrare
Status produs
Preț (RON)
17,85 LEI - 1 319,71 LEI
Darts, culoare
Producator
Tipul tintei
Material

Tintă darts

25produse 125
Tinta darts Unicorn Eclipse HD Trainer este varianta perfectionata a cunoscutei Eclipse Pro Trainer.
Este o tinta din canepa de sisal englezeasca, in special pentru sageti cu varf de otel.
 

Diametru: 45cm,
Suprafata de joc: 34cm (standard)

 

Un sfat bun: Asezati tinta in asa fel incat mijlocul (bull) sa fie la 173 cm inaltime.

Distanta de aruncare: 237 cm.

Nerespectarea instructiunilor de utilizare poate conduce la pierderea garantiei!

- Nu lasati tinta la soare si nu o fixati deasupra unor corpuri de incazire!

- Tinta trebuie protejata si de umiditate caci fibrele de sesal se vor umfla.

- Varfurile sagetilor trebuie sa fie drepte caci varfurile tocite pot deteriora tinta! Sagetile vor fi trase afara din tinta in linie dreapta, una dupa cealalta si nu prinse impreuna caci fibrele de sesal se vor leza.

- Tinta trebuie rotita din cand in cand pentru ca unele sectoare (de ex. 20) vor lua mai multe lovituri ca celelalte, iar acest lucru impiedica uzura proportionala a suprafetei.

- Tinta poate fi rotita in ambele directii (dreapta sau stanga), important este ca sectorul vertical superior (20) sa fie tot negru, iar numerotarea sa fie ajustata dupa acesta. Se va proceda la fel de fiecare data cand este nevoie.

- Astfel, tinta va putea fi utilizata pentru o durata mai indelungata. Daca tinta nu va fi rotita periodic, unele sectoare vor fi prea mult utilizate, iar altele, prea putin.

Sagetile nu sunt incluse, dar pot fi cumparate separat intr-o gama variata de culori, marimi si materiale.

 
Pe stoc: 1 buc
298,69 LEI
25produse 125

Board tradițional pentru darts, din cânepă sisal: Săgețile tradiționale sau din oțel sunt cele mai populare printre jucători. Board-urile din sisal au dimensiuni standard, cu un diametru de 45 cm și o suprafață utilă de aruncăre de 34 cm. Cântăresc între 4-5 kg.

Montarea plăcii. Centrul său trebuie să fie la 173 cm înălțime, și o distanță de aruncare de 237 cm față de planul board-ului. Dimensiunea categoriei mai ieftine de plăci de carton presat diferă de standard cu câțiva centimetri. Board-urile din sisal includ, calitatăți diferite: pentru hobby, antrenament și competiție.

Board-urile rezistă de obicei la 10 - 12.000 de aruncări pe cm pătrat. -Nu-l lăsați în lumina directă a soarelui și nu îl agățați deasupra unui calorifer! In acest caz, se poate usca. Board-ul trebuie protejat si de umezeala, altfel fibrele de canepa se vor umfla si se deteriorează. -Board-ul trebuie folosit numai cu vârfuri întreținute corespunzător, vârfuri distruse, sau încovoiate pot distruge placa! Săgețile trebuie scoase din tablă una câte una și drept, nu toate deodată, ținute împreună, astfel urgentează slăbirea materialului de sisal al board-ului. -Placa trebuie rotita din când în când pentru a se uza uniform (daca, de exemplu, sectorul 20 a primit multe aruncari). Dintre cele 10 sectoare negre, unul poate fi rotit cu un sector la dreapta sau la stânga. Deci, placa poate fi folosită în continuare, dacă acest sector este de asemenea foarte folosit, roti-ți-l din nou cu un sector mai departe. Dacă placa nu este rotită, unele sectoare sunt abia folosite, dar unul sau câteva sectoare vor fi uzate. Este inclus si kit-ul pentru montarea placii, nu mai trebuie achizitionat separat. Săgețile nu sunt incluse în preț, pot fi achiziționate separat în diferite greutăți, materiale și calități, cu excepția pachetelor complete de darts. -Board-urile de hobby sunt cu rețea de separare din sârmă rotundă, iar riscul ca săgețile să sară din ele, este mai mare. -Rețeaua de separare la cele de calitate/competiție sunt realizate în unghi de 60 grade, pentru a evita cât mai mult săgeți căzute. -Board-urile de antrenament sunt speciale, de obicei cu sectoare mai mici la duble,triple și bull.

Gama mărcilor comercializate de noi, este foarte largă, ONE80, Mission, Unicorn, Winmau, Harrows, Target, Shot și Bull's. Încercăm constant să păstrăm produsele în stoc, suntem reprezentanții producătorilor și partenerii acestor mărci.