Filtrare
Status produs
Preț (RON)
Producator biliard

Set de bile karambol

9produse 19
<p>Set de bile carambol cu un raport calitate/pret foarte convenabil, cu culori tournament 1 rosu, 1 galben, 1 alb.</p><p>Marime 61.5mm ( 2-3/7 ).</p><p>Material: poliester A1</p>
produsul lipseste momentan
91,63 LEI
Set de bile Super Aramith 61.5mm Carambol. Este un set de categorie Premium si contine o bila Aramith alba cu pete, una alba si una rosie. Aceste bile sunt concepute sa multumeasca toate criteriile de calitate, greutate, densitate, diametru, culoare, luciozitate, duritate si durabilitate.
produsul lipseste momentan
479,57 LEI
Produs al liderului mondial in productia de bile de biliard (Saluc). Rasina fenolica este materialul de baza pentru bile, care se aplica prin straturi. Rezistenta la uzura marita caracterizeaza setul cu bile. Trei culori: rosu, galben, alb.
Pe stoc: 3 set
515,27 LEI
Set de bile Super Aramith din rasina fenolica. Combinatia dintre productia de ultima generatie si calitatea perfecta a materialului face acest set de bile de carambol, unic.
Pe stoc: 1 set
840,14 LEI
Set Carambol Aramith Pro-Cup Prestige Bile produse din rasina fenolica cu diametrul de 61,5 mm. Fiecare bila din cele trei, contin 6 puncte pentru a facilita atat jucatorii cat si spectatorii in observarea efectelor si a tot ceea ce se intampla pe masa de Carambol. Bilele Aramith sunt de categorie superioara , astfel diametrul si greutatea lor este foarte exacta, un lucru foarte important pentru acest joc.  Setul contine o bila rosie cu puncte, o bila galbena cu puncte si o bila alba cu puncte.
Pe stoc: 2 set
840,14 LEI
9produse 19