Filtrare
Status produs
Preț (RON)
14,28 LEI - 215,39 LEI
Culoare
Producator biliard

Bile de biliard la bucată

48produse 3348
Bila biliard Crazy Ball Nr.8.
Fa o gluma prietenilor cu aceasta bila trucata!
La prima privire este o bila ca oricare alta nr. 8, dar pentru faptul ca centrul de greutate, nu este in centrul bilei, aceasta se va deplasa in orice directie, numai in cea care se vrea nu!  
produsul lipseste momentan
80,92 LEI
Bila pool "Champion" pentru antrenament 57,2mm Testat, aprobat ?i recomandat de cei mai buni jucatori si antrenori. Ajuta la invatarea secretelor profesionistilor. Imbunatateste dramatic controlul mingii si lovirea sigura a bilei. Doua posibilitati de utilizare + ghid de utilizare de 30 de pagini Proiectat pentru a fi utilizat atat de jucatori incepatori, cat si de cei avansati.
produsul lipseste momentan
173,74 LEI
Bila Snooker 52,4mm "Nic Barrow" pentru antrenament Creste-ti abilitatea de directionare, controlul mingii si abilitatile rotative laterale cu metodele încercate ale antrenorului de snooker de renume mondial Nic Barrow. - Cue Ball - Joc pozitional / Actiunea tac Acest capitol prezinta o planificare mentala folosita de profesionisti pentru planificarea modului de conducere a mingii în timpul unei lovituri. O linie centrala verde pentru incepatori si zone rosii pentru exersarea rotirilor laterale. - Vizualizare si ochire Acest capitol prezinta o metoda simpla in doi pasi pentru a gasi punctul de contact potrivit. Prezinta locul potrivit de lovire pentru un rezultat sigur. - Break Building Puneti puck-ul pe masa unde doriti sa ajunga mingea alba. In 3 pasi simpli marcati pe minge, puteti exersa viteza si ritmul mingii intr-un mod perfect.
Pe stoc: 4 buc
215,39 LEI
48produse 3348