Filtrare
Status produs
Preț (RON)
527,15 LEI - 9 718,73 LEI
Masa de fotbal, culoare
Diametrul tijelor
Marime masa de fotbal
Destinatia de folosire
Tipul mesei de fotbal
Modelul mesei de fotbal
Producator

Masa de fotbal Garlando

25produse 125
Masa de fotbal Garlando Champion cu tije telescopice, picioare rabatabile, cu portar care nu se roteste peste cap - Culoare: negru - Tija telescopica – Suprafata de joc din sticla sablata cu nisip - Rulment cu bile - Corp masa din tabla MDF cu grosime de 20 mm Picioare rabatabile pentru o depozitare mai usoara. Produsul contine 10 mingi. Proiectat cu portar care nu se roteste peste cap, cu tija din otel cu diametrul de 16 mm. Cutie pentru mingi, care se afla in spatele ambilor portari. Echipat cu un contor de scor. Respecta standardele de siguranta UE. - Dimensiuni: 152x80x33 cm - Lungime: 144 cm - Latime: 76 cm - Latime totala cu tijele trase 125 cm - Greutate: 70 kg - Conditii de plata si livrare: Mesele sunt livrate intr-o cutie, dezasamblate. Asamblarea nu necesita nicio cunostinta de specialitate, poate fi montat cu usurinta cu ajutorul desenului de asamblare.
Pe stoc: 2 buc
3 591,42 LEI
Masa de fotbal Garlando Foldy Evolution, rabatabil, cu tija normala, portar fara basculare si suprafata de joc din sticla slefuita. Masa de fotbal Foldy are un design modern si inovator. Picioarele pot fi pliate sub corpul mesei si este usor de miscat datorita rotilor incorporate. Date tehnice: Suprafata de joc din sticla calita, sablata cu nisip, de 5 mm grosime fara reflexie Corpul mesei este confectionat din material MDF gros de 25 mm. Picioarele mesei au o structura de MDF de 40 mm grosime si sunt acoperite cu melamina. Rulment: rulmenti cu bile Culoare: negru, cu inscriptie alba Accesorii: 10 bile albe de fotbal Tija: transversal, grosime de 16 mm Teren de joc: fara spatiu mort – Amortizare tija: arcuri din otel - Marime 5' - Lungime: 144cm - Latime: 76cm - Lungime tija lunga: 125cm – Inaltime: 82 - 91cm - Greutate: 78 kg Dimensiune ambalaj: 150 x 80 x 33 cm - Picioarele coborate reglabile - Picioarele complet intinse reglabile.
produsul lipseste momentan
3 880,66 LEI
25produse 125

Compania italiană Garlando produce echipamente sportive și de joc, cum ar fi fotbal de masă, biliard, tenis de masă și air hochei din 1954. Produsele Garlando pot reprezenta o calitate excelentă, vizând un grup de clienți care pun preț pe calitate. Mesele pentru uz personal și modelele de pub, preiau de asemenea, inovațiile din sporturile de competiție, făcându-le mult mai utilizabile și mai profesioniste decât masa de fotbal din categoria medie. Garlando este una dintre mărcile din lume cu o masă de competiție acceptată în toate cele șase serii de turnee internaționale. Experiența competitivă continuă ajută producătorul să-și perfecționeze produsele. Atât mesele cu jetoniere, cât și mesele de hobby pentru acasă au un standard de securitate bun. Garlando a introdus asigurarea calității ISO14001 și, desigur, toate produsele sale sunt certificate CE.