Magazin online: 0728263809

Program Luni-Vineri  08:30 - 16:30

 

 

Aveți întrebări? Contactați-ne! 0728263809

Filtrare
Status produs
Preț (RON)
17,85 LEI - 59,50 LEI
Producator

Cărti bicycle

25produse 125

Carti poker Bicycle Poker Peek Pro, albastru


Cartile Bicycle Poker Peek au fost concepute si produse de experti.

Calitate profesionala, design impecabil, margini speciale care ajuta jucatorul sa amestece cartile.

Cartile sunt marcate in doua locuri: un Jumbo Index mai mic pe diagonala si un index mai mare in mijloc.

Nu trebuie sa fii profi ca sa ai parte de setul Bicycle Poker Peek pro - pasiunea pentru joc este suficienta.

 

Produse in SUA.

produsul lipseste momentan
19,04 LEI

Carti Poker Bicycle Blank Face, spate albastru

Carti speciale pentru trucuri. Nu se poate juca poker, sau orice alt joc de carti!

 

Cartile au spatele albastu normal, iar fata este complet alba , fara grafica.

produsul lipseste momentan
23,80 LEI
Bicycle Fire. Fundalul nu este cel obisnuit Rider Back, ci un desen numit Hobgoblin, care a fost folosit prima data in 1895 de catre USPCC pe cartile Vanity Fair. Culorile flacarilor (rosu, portocaliu si negru) acopera intregul pachet, chiar si figurile fiind realizate in aceste culori. Tehnologia Air Cushion Finish permite o amestecare foarte usoara.
10 + pe stoc 
27,37 LEI
Carti de joc Bicycle Stargazer. Bicycle Stargazer a fost desenat cu cele mai necunoscute obiecte ceresti, gaurile negre. Grafica de pe spate reprezinta norul din jurul gaurilor negre. Finisajul Air-Cushion Finish® permite o manevrare usoara.
produsul lipseste momentan
27,37 LEI
Carti de joc Bicycle Stargazer Sunspot. A doua editie Bicycle Stargazer de data asta reprezinta centrul sistemului nostru solar. Tehnologie Air-cushion finish acopera suprafata cartilor.
10 + pe stoc 
29,75 LEI
Carti pentru trucuri Bicycle Short Decks, cu spatele albastru. La fel ca pachetul de carti standard 808, doar cartile sunt mai scurte cu 1/16 inch, aprox. 1,6 mm. Un accesoriu esential pentru multe trucuri! Pretul este pentru un pachet!
10 + pe stoc 
33,32 LEI
Carti de joc Bicycle Aureo. Cartile prezinta atmosfera perioadei renascentiste. 52 foi + 2 foi joker reprezentandu-l pe Leonardo da Vinci + 2 foi de reclama - index normal in doua colturi - Air-cushion Finish
Pe stoc: 2 buc
46,41 LEI
25produse 125

Cărțile Bicycle® au mai mult de 125 de ani. În 1867, A. O. Russell, Robert J. Morgan, James M. Armstrong și Jr. John F. Robinson a fondat Russell, Morgan & Co. Pe vremea aceea, afișele de teatru și circ încă se tipăreau. Producția de cărți de joc a început în 1880, iar până în vara anului 1881, 1.600 de pachete de cărți au fost produse zilnic cu 20 de angajați. Până în 1894, producția de cărți în cadrul companiei a fost atât de semnificativă încât a separat divizia de compania-mamă și de atunci a folosit numele The United States Playing Card Company. Producția continuă a mărcii Bicycle® a început în 1885 și de atunci a devenit cel mai căutat brand din lume, cu sute de versiuni vândute în peste un miliard de pachete. Povestea de succes a cardurilor Bicycle® este neîntreruptă. Oferă calitate fiabilă, deosebită în toate variantele lor de mai bine de 125 de ani. Datorită hârtiei speciale și stratului special folosit pentru producție, cărțile care sunt cel mai ușor de amestecat și împărțit nu este o coincidență că magicienii din întreaga lume folosesc carduri Bicycle®.