Filtrare
Status produs
Preț (RON)
Producator biliard

Blaturi si postav de poker

13produse 113
Husa masa de Poker luxury verde, Cauciucat, 180×90 Bucurati-va de poker oricand si oriunde cu fata de masa din burete din cauciuc „Sure Stick”. Doar intindeti-l si incepeti sa jucati! Cartile aluneca usor, iar jetoanele de poker nu sar pe acest blat captusit. Un inel desenat cu alb pe margine separa zona de joc de zona personala a jetoanelor jucatorilor. Baza durabila din cauciuc previne alunecarea blatului. Cand jocul se termina, ruleaza suprafata de joc si ia-o cu tine oriunde. Design: lux verde Dimensiunea: 180 cm lungime, 90 cm latime Forma: dreptunghi, cu colturi rotunjite Culoare: verde Ambalare: intr-o geanta de transport negru, rulata, ocupa putin spatiu. (90 cm lungime, aprox 15 cm diametru)Greutatea: aprox. 2,5 kg.
Pe stoc: 3 buc
395,08 LEI
Postav poker Las Vegas, cauciucat, 180×90, mov Design: Las vegas Dimensiune: 180 cm x 90 cm, dreptunghi, cu colturi rotunjite Culoare: mov, Cu inscriptie No limit texas hold'em Ambalare: geanta neagra, infasurat (90 cm lungime, 15 cm diametru aprox.) Greutate: aprox. 2,5 kg. baza cauciucata groasa ofera o suprafata neteda pentru joc. Cu acest postav de poker, nu doar desenul cartilor poate fi protejat de uzura si deteriorare, ci poate fi evocata si atmosfera unui adevarat club de poker sau a unei sali de poker.
Pe stoc: 1 buc
395,08 LEI
Postav poker Las Vegas, cauciucat, 180×90, mov Design: Oval Las vegas Dimensiune: 180 cm x 90 cm, Culoare: verde, Cu inscriptie No limit texas hold'em Ambalare: geanta neagra, infasurat (90 cm lungime, 15 cm diametru aprox.) Greutate: aprox. 2,5 kg. baza cauciucata groasa ofera o suprafata neteda pentru joc. Cu acest postav de poker, nu doar desenul cartilor poate fi protejat de uzura si deteriorare, ci poate fi evocata si atmosfera unui adevarat club de poker sau a unei sali de poker.
produsul lipseste momentan
395,08 LEI
13produse 113

Toate cărțile sunt mai durabile, mai puțin uzate dacă jucati pe un postav, o masă acoperită cu pânză sau o masă de poker. Pe lângă durabilitatea cărții,  și experiența de joc va fi alta atunci când joci la o masă de poker, ca într-un club sau cazinou.