Magazin online: 0728263809

Program Luni-Vineri  08:30 - 16:30

 

 

Aveți întrebări? Contactați-ne! 0728263809

Filtrare
Status produs
Preț (RON)
16,66 LEI - 659,26 LEI
Producator biliard

Blaturi si postav de poker

14produse 114
Postav poker rotund, cauciucat, 120cm. Daca te-ai saturat ca fata de masa sa tot alunece in timpul jocului, sau suprafata mesei nu este suficient de confortabila pentru a te juca, aceasta este alegerea ideala pentru tine! Cauciucul gros de 2,5 mm asigura o aderenta garantata pe suprafata mesei. Accesoriu : geanta de transport Dimensiune: 120cm Culoare: albastru
produsul lipseste momentan
239,19 LEI
Husa masa de Poker deluxe negru, Cauciucat, 180×90 Bucurati-va de poker oricand si oriunde cu fata de masa din burete din cauciuc „Sure Stick”. Doar intindeti-l si incepeti sa jucati! Cartile aluneca usor, iar jetoanele de poker nu sar pe acest blat captusit. Un inel desenat cu alb pe margine separa zona de joc de zona personala a jetoanelor jucatorilor. Baza durabila din cauciuc previne alunecarea blatului. Cand jocul se termina, ruleaza suprafata de joc si ia-o cu tine oriunde. Dimensiunea: 180 cm lungime, 90 cm latime Forma: dreptunghi, cu colturi rotunjite Culoare: negru Ambalare: intr-o geanta de transport negru, rulata, ocupa putin spatiu. (90 cm lungime, aprox 15 cm diametru)Greutatea: aprox. 2,5 kg.
Pe stoc: 1 buc
395,08 LEI
Husa masa de Poker mat negru, Cauciucat, 180×90 Bucurati-va de poker oricand si oriunde cu fata de masa din burete din cauciuc „Sure Stick”. Doar intindeti-l si incepeti sa jucati! Cartile aluneca usor, iar jetoanele de poker nu sar pe acest blat captusit. Un inel desenat cu alb pe margine separa zona de joc de zona personala a jetoanelor jucatorilor. Baza durabila din cauciuc previne alunecarea blatului. Cand jocul se termina, ruleaza suprafata de joc si ia-o cu tine oriunde. Dimensiunea: 180 cm lungime, 90 cm latime Forma: dreptunghi, cu colturi rotunjite Culoare: negru Ambalare: intr-o geanta de transport negru, rulata, ocupa putin spatiu. (90 cm lungime, aprox 15 cm diametru)Greutatea: aprox. 2,5 kg.
Pe stoc: 2 buc
395,08 LEI
Husa masa de Poker luxury verde, Cauciucat, 180×90 Bucurati-va de poker oricand si oriunde cu fata de masa din burete din cauciuc „Sure Stick”. Doar intindeti-l si incepeti sa jucati! Cartile aluneca usor, iar jetoanele de poker nu sar pe acest blat captusit. Un inel desenat cu alb pe margine separa zona de joc de zona personala a jetoanelor jucatorilor. Baza durabila din cauciuc previne alunecarea blatului. Cand jocul se termina, ruleaza suprafata de joc si ia-o cu tine oriunde. Design: lux verde Dimensiunea: 180 cm lungime, 90 cm latime Forma: dreptunghi, cu colturi rotunjite Culoare: verde Ambalare: intr-o geanta de transport negru, rulata, ocupa putin spatiu. (90 cm lungime, aprox 15 cm diametru)Greutatea: aprox. 2,5 kg.
produsul lipseste momentan
395,08 LEI
Postav poker Crown, cauciucat, 180×90 Bucurati-va de poker oricand si oriunde cu fata de masa din burete de cauciuc „Sure Stick”. Doar intindeti-l si incepeti sa jucati! Cartile aluneca usor, iar jetoanele de poker nu sar pe acest blat captusit. Un inel alb pe margine separa zona de joc de zona personala a jetoanelor jucatorilor. Baza durabila din cauciuc previne alunecarea blatului. Cand jocul se termina, ruleaza suprafata de joc si ia-o cu tine oriunde. Design: Crown Dimensiune: 180 cm lungime, 90 cm Forma: dreptunghi, cu colturi rotunjite Culoare: verde Ambalare: intr-o geanta de transport negru, rulata, ocupa putin spatiu. (90 cm lungime, 15 cm diametru aprox.) Greutate: aprox. 2,5 kg.
Pe stoc: 3 buc
395,08 LEI
Postav poker Las Vegas, cauciucat, 180×90, mov Design: Las vegas Dimensiune: 180 cm x 90 cm, dreptunghi, cu colturi rotunjite Culoare: mov, Cu inscriptie No limit texas hold'em Ambalare: geanta neagra, infasurat (90 cm lungime, 15 cm diametru aprox.) Greutate: aprox. 2,5 kg. baza cauciucata groasa ofera o suprafata neteda pentru joc. Cu acest postav de poker, nu doar desenul cartilor poate fi protejat de uzura si deteriorare, ci poate fi evocata si atmosfera unui adevarat club de poker sau a unei sali de poker.
produsul lipseste momentan
395,08 LEI
Postav poker Las Vegas, cauciucat, 180×90, mov Design: Oval Las vegas Dimensiune: 180 cm x 90 cm, Culoare: verde, Cu inscriptie No limit texas hold'em Ambalare: geanta neagra, infasurat (90 cm lungime, 15 cm diametru aprox.) Greutate: aprox. 2,5 kg. baza cauciucata groasa ofera o suprafata neteda pentru joc. Cu acest postav de poker, nu doar desenul cartilor poate fi protejat de uzura si deteriorare, ci poate fi evocata si atmosfera unui adevarat club de poker sau a unei sali de poker.
Pe stoc: 1 buc
395,08 LEI
14produse 114

Toate cărțile sunt mai durabile, mai puțin uzate dacă jucati pe un postav, o masă acoperită cu pânză sau o masă de poker. Pe lângă durabilitatea cărții,  și experiența de joc va fi alta atunci când joci la o masă de poker, ca într-un club sau cazinou.