Serviciu clienti: 0728-263.809

Set darts Winmau steel TED HANKEY 90% wolfram 24g ONYX GRIP

Cod: 1069.24


245,95 LEI

Informatii stoc
Sediu:
3 buc

Set darts Winmau steel TED HANKEY 90% Wolfram 24g ONYX GRIP Winmau si campionul mondial dublu Ted "The Count" Hankey au creat acest set... »Detalii

Set darts Winmau steel TED HANKEY 90% Wolfram 24g ONYX GRIP

Winmau si campionul mondial dublu Ted "The Count" Hankey au creat acest set profesional de darts. Stratul negru Onyx, combinat cu inelele rosii confera acestui set un aspect special, adaptat la stilul lui Ted. Corpul striat contribuie la un grip mai placut.

- 90% Wolfram

- Greutate controlata, marja de eroare +/- 0,05 grame

- Diametrul corpului: 7,3 mm

- Lungimea corpului: 50,8 mm

- Greutatea corpului: 24 grame

- Tija: Winmai Prism Polycarbonate

- Fluturasi: Winmau Rhino

- Categoria: nivel profesional

Winmau garanteaza ca sagetile marcate "match weight" se incadreaza in marja de diferenta de 0,05 g, asigurand astfel ca toate sagetile au aceeasi greutate si fiecare aruncatura va putea fi la fel de precisa. Winmau lucreaza cu un sistem complet de garantia calitatii. Sagetile sunt produse din materiale excelente si sunt verificate de mai multe ori de-a lungul procesului de productie astfel incat clientii nostri sa primeasca numai produse impecabile.

Un set contine trei sageti.

Sagetile steel, cu varf metalic sunt concepute numai pentru tintele din sisal sau carton presat. tintele electronice din plastic pot fi grav avariate cu ele.